jj je to velmi pekne. Nic neni lepsie ako vzlietnut pri zapade slnka z LZTT, v pozadi tatry...v kokpite a na stroji pred tebou sa lesknu posledne zbytky slnka...
"Thou shalt maintain altitude, lest the earth rise up and smite thee!"
Vždy mě tyhle letecký simulátory braly. Nejvíc času jsem trávil u Strumovika a LockON. Ale tohle je koukám už jinčí káva. Jakmile bude dům v kupě, tak to začnu "hrát" na PC.
Tahle webovky znám už dlouho a líbí se mi provedení. Hlavně to zapálení. Viděl jsem mnoho kokpitů a říkám, že ať vypadá jak vypadá, je to šikula. Taky jsem měl kdysi chutě, ale už to přešlo.
No v Čáslavi na rozloučení s působením Mig-21 měli dokonce v místnosti pro veřejnost pěkný trenažérek. Musím říct že s takovým vybavením už bych ani nesledoval monitor xD. Těch páček a blbinek kolem xD.
No v Čáslavi mají aj trenažér Gripenu, to teprve musí být maso
jen běžný smrtelník se na něj nedostane, hráli se mnou hokejbal kluci, co tam dělali mechaniky a říkali, že to už je jak opravdu v letadle, chtěl sem se tam dostat taky, ale bohužel smůla...=MOR= ArmA 2 CZ-SK clan
WOW ona je skutocna!!! Ja som si myslel ze Bitching Betty je iba pocitac ale opak je pravda! Patricia Hoyt nahovorila pocas prace u Boeingu CAWS do MD-10, Boeing 717, C-17 a C-130. Vybrali na to nejakych 8 ludi a jej hlas sa im pacil najviac. Nedostala za to ziadny specialny plat. Hehe odteraz pokazde ked budem pocut napriklad ''Approaching minimums, Approaching minimums'' tak si ju predstavim ako to hovori A dokonca ani nevyzera najhorsie, keby nestrasila pilotov ze sa im rozpadava lietadlo tak by jej mozno hovorili Charming Betty Toto je moj najvetsi objav za velmi dlhu dobu... YouTube Video
Už sa teším a myslím , že milovníci tohto simulátor tiež : http://www.sector..._scene.htm"The only thing necessary for evil to triumph, is for good man to do nothing"
-Edmond Burke
WOW, nikto necakal ze bude novy Flight simulator ked zrusili ACES studio. Ostava len dufat aby to bolo rovnako dobre a realisticke, alebo dokonca este viac. Skusim zistit nejake informacie ale teraz asi nebudu ziadne. Ale trochu sa bojim, ACES robili celych 28 rokov na FS a ktovie kto to bude robit teraz a ake ma zkusenosti.
EDIT: Microsoft hovori ze je to ''zalozene'' na Flight Simulatoru a ze ''vitaju kazdeho''. Taketo slova nikdy neznamenaju nic dobre Aby to nezkoncilo ako Flashpoint... ale este je skoro na nejake zavery.
Ono je tam totiz trochu nelogicke ze preco by zrusili dobre studio ktore cely zivot tvorilo FS, keby v nom chceli pokracovat v rovnakom duchu ako doteraz? Bojim sa ze to chcu otvorit vetsim masam ludi... Hej ked hrajes FSX tak si mozme zalietat.
Hrával som teraz jak som to hodil na win 7 , tak sa mi to nechcelo sťahovať ale zalietal by som si
"The only thing necessary for evil to triumph, is for good man to do nothing"
-Edmond Burke
Tak bez toho to samozrejmne ani neresim, nicmene problem je ten ze po updatu na 1.54 to proste nejde, porad to pise naky erory bin\config.bin a voice a mnoho dalsich. Takze to nevidim ruzove
jj taky uz to mam projete a zdalo se mi to ze to neslane:-( neco tam chybelo ale konec blby nejak jsem nepochopil to ze se starik vratil a jeste ze chcou oddelat zbytecne
BlackFace by Fusion-Style.Ro | 374,564 návštěv Powered by
PHP-Fusion copyright 2002 - 2008 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.